ZARGES GmbH започна собствено производство на пяна за транспортни кутии във Вайлхайм

05 юни 2020 г.
Индивидуализирани вложки от пяна за перфектно прилягане към универсалните транспортнит кутии
Независимо дали се използват за пренасяне на фина електроника и компоненти, измервателни устройства, оборудване за отбраната, инструменти или медицински изделия, алуминиевите кутии, произведени от ZARGES, намират широко приложение в различни области от живота.
Прецизно поставените вложки от пяна, които са съобразени с предназначението им, гарантират безопасен транспорт на оборудването. За да задоволят специфичните нужди на клиентите още по-точно, в ZARGES, доказани специалисти в производството на алуминиеви транспортни кутии и контейнери в началото на годината започнаха собствено производство на вложки от пяна в завода си във Вайлхайм.

Нови предимства за транспорта и логистиката
С използването на качествени вложки от пяна транспортираните елементи заемат възможно най-малко място, подреждат се систематично и са отлично защитени по време на транспортиране. Основното им предназначение е за предпазване на чувствително електронно оборудване или за съхранение на инструменти и измервателни уреди по време на транспорт при всякакви условия.
Това и  възможността да се отговори на специфични оперативни изисквания на германските въоръжени сили, ZARGES бяха избрани за партньор на Бундесфера. Благодарение на модулните и персонализирани компоненти, както транспортните кутии, така и вложките от пяна могат да бъдат конфигурирани по най-добрия начин за всяка специфична нужда. Сега, когато вложките от пяна се произвеждат в същия завод, където и транспортните контейнери и то според специфичните изисквания на клиента и предназначението им, комплексното предложение съкращава времето за доставка и намалява съществено вероятността от евентуални грешки.
Вложките варират от прости облицовки до многопластови или структурирани изделия. Изискванията за проводимост, антистатичност или притежаването на огнезащитни свойства и устойчивост на UV-лъчи, температура, минерално масло и химикали вече се изпълняват също толкова лесно, колкото и изискваното от клиента специално оцветяване, оптични възприятие или подходящ начин на фиксиране към основата.


 


Архив новини
НОВИНИ