За ZARGES:

Повече от 80 години марката ZARGES е олицетворение на постоянни иновации в областите работа на височина, достъп, опаковане, транспорт и специални конструкции. ZARGES е първата компания в Европа, започнала да произвежда с леки конструкции от алуминий. Фирмата е базирана във Вайлхайм, Горна Бавария и в нея работят около 800 служители в три завода в Европа.
 
В качеството си на пазарен лидер в иновациите, ZARGES предлага на клиентите си продукти и услуги, които определят стандартите в безопасността, здравината и ергономията. В продуктите на ZARGES се съчетават ползите на алуминия - лек, но здрав метал, устойчив на корозия и лесен за обработка. ZARGES предлат точния продукт за всеки клиент и за всяка негова потребност, включително и персонализирани решения, независимо дали са за частни приложения или за професионална употреба.

Клиентите на ZARGES се ползват от качество, имидж и най-вече старателна поддръжка много години след закупуването на предлаганите продукти.


С отговорност за бъдещето:

ZARGES е компания, отдадена на отговорните действия за бъдещето. Като цяло тя се стреми към дългосрочна икономическа и екологическа стабилност. Целта е да предлага високи стандарти на своите клиенти, служители и инвеститори, докато успоредно с това подхожда отговорно към околната среда и обществото. Компанията гарантира на клиентите си най-високо качество, а служителите й са отдадени на изпълнението на обещаните гаранции. По време на разработката и производството инженерният екип на ZARGES се фокусира върху възобновимия бизнес модел чрез методи, които намаляват разхищенето на материали. Рециклирането на алуминии е екологично, безопасно и икономически издържано.

Факти и цифри:

Основаване ZARGES е основана през 1933 от братята Заргес, като първата в Европа компания за лекометални конструкции
Работна сила около 800
Заводи 2 в Германия / 1 в Унгария
Международни продажби В около 60 държави, с дял износ около 50%
Оборот Приблизително 132'000'000 евро


www.zagres.com

НОВИНИ